Fikk en utrolig trist nyhet i går...Det var med tungt hjerte jeg mottok nyheten om Geir Killingland sin bortgang.. jeg har jo lenge vist hvor dårlig han har vært av kreft, men vi som har kjent Geir godt, vet hvor flink han har vært til og skjule dette. For oss har han vært nesten udødelig.. Uansett hvor syk han har virket har han hatt ett smil om munnen og sagt at det ordner seg, alt for og holde det skjult for jentene sine.. For vi var liksom jentene hans vi, jentene i byrået, vi ble godt passet på og følte oss hjemme i stallen.Selv om vi lenge har skjønt sykdommen gikk den gale veien, fikk vi sjokk alle sammen i går.. for alt gikk så raskt på slutten..
Jeg har jobbet for Geir i snart 6 år, jeg kan takke han for veldig mye, jeg hadde virkelig ikke vært der jeg er i dag om det ikek hadde vært for han. da jeg kom inn i byrået for 6 år siden, var jeg ganske så sjenert og lite verdensvant. men Geir sendte meg ut på den ene utenlandsreisen etter den andre, helt uten reisefølge, her måtte jeg klare meg selv :) skummelt var det, men jeg ble etterhvert så utrolig mye mer selvstendig og oppegående! før Geir ble syk, var vi massse ute og reiste på forskjellige oppdrag, til slutt følte jeg meg faktisk hjemme på scenen! jeg har hatt utrolig mye moro med Geir, jeg har fått vært med på ett fantastisk eventyr, som kun han kunne lagd:) jeg er utrolig takknemlig for disse årene da jeg var så heldig og bli kjent med han, og dte er jeg sikker på veldig mange andre i byrået også kan skrive under på, vi har fått vært med på opplevelser og reiser mange andre kun kan drømme om:)

R.I.P Geir, vi kommer alltid til og minnes deg med ett smil om munnen:) gla i deg!!

6 kommentarer

LINA

11.mar.2009 kl.11:30

så trist ;/

Therese B

11.mar.2009 kl.14:09

Huff.. Det er aldri noe hyggelig når sånt skjer. Jeg husker du sa så mye fint om han på FHM shooten. Håper det går bra med deg snuppa!klem Therese

vibekehansen

11.mar.2009 kl.17:19

Takk ,Therese! ufattelig vondt vettu, men prøver og se tilbake på tiden med ett smil om munnen:) han var en flott mann:)håper alt er bra m deg også:)

Michael R

11.mar.2009 kl.22:34

RIP Geir, du har gjort mye godt, for mange rundt deg, Og jeg vet at du vil bli dypt savnet!

Therese

13.mar.2009 kl.18:26

R.I.P! Du hadde kjempefin blogg :)

Natalie Sæther

16.mar.2009 kl.13:13

ååååh1 det visste jeg faktisk ikke før nå =/ nei så trist.. huff, nå ble jeg skikkelig lei meg...:(RIP Geir

Skriv en ny kommentar

vibekehansen

vibekehansen

25, Sarpsborg

Jeg er en 24 år gammel jente fra Sarpsborg, jobber for tiden fullt på Gina Tricot og som deltid på 2 forskjellige esso stasjoner... Trening er en stor del av meg, får jeg til 4-5 dager i uken er jeg fornøyd:) Ellers jobber jeg som modell ved siden av alt dette, travel jente kan du si:)

Kategorier

Arkiv

hits