Regine Stokke, en ung jentes siste ord...På Gardemoen den dagen vi reiste kjøpte jeg denne boken i bokhandelen der! Jeg fulgte stadig med på denne bloggen da Regine levde.
Jeg var derfor full av forventinger da jeg skulle begynne og lese denne boken mens jeg lå på stranden.
Og OM denne boken sto til forventningene!! Jeg klarte virkelig ikke legge den fra meg og slukte side for side.. Man trenger noen ganger slike historier for og få en oppvekker! For selv om dette er en trist historie, og at den ikke ender slik noen ville, så er det er vakker historie om en helt fantastisk jente som kjemper til siste slutt! Måten hun legger frem ting på i denne boken får man virkelig til og tenke på hvor heldig man faktisk er og at man må sette pris på hver dag!! Denne forferdelige kreft sykdommen Regine fikk kan ramme hvem som helst...desverre!! Så man burde kanskej tenke seg om to ganger før man klager over små ting, som virkelig er kun små ting...Når det finnes mennesker der ute som virkelig heller skulle hatt disse små problemene istedet for og kjempe for hver dag... Jeg ble utrolgi fasinert av denne jenta, 18 år, og allikevel fått til så mye, på så kort tid!! Anbefaler alle ogl ese denne nydelige boken!

6 kommentarer

Stian Törstad

22.jun.2010 kl.09:32

Den må jeg kjøpe engang!

Elin Hansen

22.jun.2010 kl.10:00

Ja denne skal jeg lese:-) Ja man burde nyte hver dag og ikke tenke på de så tingene.Man vet aldri når ting snur.

Ha en flott dag:-)

Andrea

22.jun.2010 kl.10:24

Har hørt at den boka e veldig bra, og at dei ikke klarer og legge den i fra seg, så eg trur eg må kjøpe den :) las bloggen hinna når ho levde og syntes så synd på henne.

kine berge

22.jun.2010 kl.10:52

har lest den selv 5 ganger..klarte ikke å legge den ifra meg.. har du lest "Sammen til verdensende" ? meget sterk bok også..

" Dette er historien om Tone og Espen basert på deres dagbøker og Tones egne ord og Espens minner om tiden de fikk sammen. De var unge og forelskede. Men da Tone var 25 år fant legen svulsten. De lærte seg å se hver dag som en gave. "

annbefales på det sterkeste ! :) ha en fin dag : ) <3

vibekehansen

22.jun.2010 kl.12:38

kine berge: ja, fikk boken om Tone til jul, og synes den var like fasinerende og fin!! samtidig forferdelig trist og lese om disse unge menneskene som fikk så korte liv, men ved og skrive disse bøkene hjelper de nok mange til og få en livs glede:)

camillalarsens

22.jun.2010 kl.14:20

Triste greier : / har også boken.

Skriv en ny kommentar

hits