En helg i Kragerø...;)Vi ble hilst velkommen av Henriette og champis, me like:)!Tiffy var på hyttas når vi kom, nydelig vettu :)Meg og tiffy :) 10 sekunder etter dette bildet ble tatt mistet jeg stakkaren i gulvet...Men det gikk bra da...!!:)kveldens outfit :)
Singlet fra Gina Tricot 99,-
Skjørt fra Gina tricot 199,-min favorittfrisør var jo seff tilstede :)Hyttekos :) Espen og Geir og lille Tiffy :)så var håret mitt klart :)skål!!:) I LOVE COSMO :)Espen og meg :)Henriette var snill og fikset Elin også :)Elin og Geir :)Gutta! Geir, Espen og Trond :)Golden girls are ready to shine :)JESUS ER VEIEN OG SANNHETEN!!! hehe... kanskje i denne bussen jeg skulle gått inn istedet, hihi---- Elin striker en pose:)Fremme på lanternen! Geir, Henriette og jeg :)Elin og Jarle :)Dronninga over baileys ;)BESTFRIENDS!!!:)Så var det lørdag morgen :) nydelig utsikt fra hytta :)så ble det båt tur :) Herlig!!! Geir hadde kjøpt reker så vi koste oss på dekk :)Måkene oppdaget rekene og for og si det sånn! og det likte jeg IKKE!!MY BIKINIGIRL <3

Det har vært en utrolig deilig tur, Kragerø er jo helt fantastisk vakkert, en perle :)

4 kommentarer

Kamilla

18.jul.2010 kl.18:42

Lager gratis design ! Gå på bloggen min for mer informasjon!

Milica Dee ♥

18.jul.2010 kl.18:43

Så koselig ut!

randrea

18.jul.2010 kl.18:46

Ser ut som om du har ost deg i helgen! Kragerø er herlig om sommeren:-)

Miss0- svensk tjej i Oslo

21.jul.2010 kl.16:41

Jag var i Kragerö (hytta på en ö utanför) och det var helt fantastiskt! Åker mer än gärna dit fler gånger om man säger så :)

Skriv en ny kommentar

hits