Slik blir du bikiniklar :) Selv om sommeren virkelig ikke har tittet ordentlig frem i år!:/Her er skjønnhetsrådene som gjør deg bikiniklar.

Sommerferien er for de fleste synonymt med strand og bading, noe som betyr at man må vise seg frem i en nyinnkjøpt bikini eller badedrakt :) 

Da kan det være lurt å forberede kroppen slik at du blir klar for å vise deg frem på stranden.

Under finner du skjønnhetsrådene som gjør deg bikiniklar:


Slik gjør du:

1. Start i dusjen med å skrubbe både kropp og ansikt. Brunfargen blir finere hvis du peeler deg med jevne mellomrom gjennom hele sommeren.

2. Fjern hår på legger, under armene og langs bikinilinjen. Mange foretrekker voksing, men du kan også få et godt resultat med en hårfjerningskrem eller en epilatormaskin.

3. Smør deg inn med en rik kroppskrem. Husk hender og føtter, de blir fort tørre i sola.

4. Litt juksefarge gjør underverker for selvtilliten. Smør eller spray deg med et godt selvbruningsprodukt. Det finnes også fuktighetskremer som gir gradvis farge.

5. Utvalget er stort av kremer som skal bekjempe cellulitter og virke oppstrammende. Start minst en måned før slik at du får mest mulig ut av produktet.

6. Lakk neglene. Denne sesongen kan du velge mellom alt fra sukkertøyfarger og pasteller til knallfarger. La fargen på hender og føtter være ulik for en trendy stil, eller match dem for en mer glamorøs look.

7. Skimmerkrem eller solkrem med lysreflekterende pigmenter gjør at huden ser brunere og blankere ut. Legg litt på kragebeina, på skuldrene og på leggene.

8. Husk solkrem. La den trekke godt inn i huden og vent ca. 20 minutter før du går ut.

9. Også håret kan bli tørt og livløst av for mye sol. Det finnes beskyttende solfiltersprayer som også skal skal virke pleiende.

10. Etter en lang dag på stranda føles det deilig å smøre kroppen inn med et aftersunprodukt. Men husk: Ikke overdriv solingen, og husk høy faktor!Hvem vet, kanskje kommer sommeren i august! I wish;)

5 kommentarer

Kristine

23.jul.2010 kl.10:10

Flotte tips.

Det går også mye på utstråling :)

Vi krysser fingrende for at vi får litt mer sommerfølelse i august!

Jeaneth

23.jul.2010 kl.10:41

takk for fine tips! =)

Janka - Fotografering & Hverdag!

23.jul.2010 kl.13:29

Huff, har ikke hatt noe fin sommer her heller! Men nå er sola virkelig sterk her ute! :'D

- Spørsmålrunde på bloggen min! :-)

ALEXXIS

31.jul.2010 kl.00:35

får håpe på bedre vær i den tiden av sommern som er i gjen:))

Anette

09.aug.2010 kl.09:06

Har du testet noen cellulitt kremer? hvilke gir resultater?

:)

Skriv en ny kommentar

hits