Miss Norway finalen 2010:)Fredag var det en laaang dag i Oslo, men tiden gikk kjemperaskt, for det var jo så gøy :)
I år var jeg jurysekretær så var med på alt som skjedde backstage. Her med Even som var juryformann og Beatrice, som var regjerende Miss norway og måtte gi fra seg kronen i går.Vi var på en veldig flott sushibar, jeg er bare ikke så glad i rå fisk så kjøpte meg en grill pølse etter vi hadde vært der...:p


Nydelige Beatrice <3 Vakre jenta!!En designer, Celile hadde sydd denne flotte kjolen til meg, jeg forelsket meg helt i denne outfiten. Bak er det heelt åpen rygg og med lang "hale" nedover, helt fantastisk fin :) Miss norway finalen i år skal jo sende en jente til Miss Earth, konkurransen som omhandler miljø, så denne kjolen skulle tilsvare vann.Fremme på ballroom hvor finalen skulle holdes. Her er Helfner fra paradise hotell med Beatrice :)Bea og meg :)scenen..


Anine Stang fremførte to låter, flott dame :)meg og Kim Kolstad. Dere kjenner han kanskje igjen?? Jens August fra hotel cæsar :) Han satt i juryen med oss :)Kim bog Bjørg i ett litt seriøst øyenblikk...:pher skal vinneren kåres:)Og det ble vakre Iman, en samfunnsengasjert jente som jeg tror kommer ti log gjøre det kjempe bra i miss earth :) gratulerer!!her står jeg med to av de andre jentene som hadde fått designet kjoler av Celile!alle jentene backstage :)Bjørg, Anine og meg :)Ørjan, meg og Marna! Ørjan og Marna var programledere under showet og gjorde ne fantastisk jobb :)litt uklart, men meg og den nye miss norway, Iman :)


koste meg med gamle venninner, her med Karoline og Maria :)Så var kvelden slutt. Her står jeg med Marion til venstre, som ble nr 2 i miss norway i år :) Og Renate som var miss sweden i fjor  og kom på 13 plass i miss universe :)
Alt i alt en fantastisk kveld med veldig god stemning :)


10 kommentarer

Marianne

29.aug.2010 kl.09:49

Sleske Jens August, håper han er bedre i virkeligheten, hehe :)

'NONSTOPELI.

29.aug.2010 kl.09:57

Du er nydelig!

fine bilder :3

Cathrine

29.aug.2010 kl.10:15

Såg smashing ut alle sammen!

Virker som du har vettet i orden for å vere så pen òg, ikkje verst ;)

Ha en fin dag!

Arnfinn Herlufsen

29.aug.2010 kl.10:16

koslige bilder. Ha en fin søndag

vibekehansen

29.aug.2010 kl.11:41

Marianne: han kan ikke sammenlignes med jens august, virkelig koselig gutt i virkeligheten :)

vibekehansen

29.aug.2010 kl.11:41

'NONSTOPELI.: så hyggelig og høre, tusen hjertelig takk for det :)

vibekehansen

29.aug.2010 kl.11:42

Cathrine: virkelig mange flotte jenter :) viktig og ha beina godt plantet på jorden, man kommer ingen vei ellers :) ha en flott dag!

vibekehansen

29.aug.2010 kl.11:42

Arnfinn Herlufsen: tusen takk, det samme til deg :) klem

ALEXXIS

31.aug.2010 kl.19:51

fin du er:))

så ut som en morsom kveld dette ja:)

Even

08.sep.2010 kl.14:06

Se her, ja! Du er mye flinkere til å blogge enn jeg.

Skriv en ny kommentar

hits