It`s a model life...;) My story....:)Mange spør meg hvordan jeg startet som modell, hvordan jeg gikk frem og hva jeg har opplevd disse årene, tenkte jeg skulle blogge litt om akkurat det.  Helt fra jeg var liten satt jeg spikret til tv skjermen hvem gang miss world og miss universe gikk på tv, jeg ble så fasinert av disse flotte kjolene, alt disse jentene fikk være med på, alt rundt tv showet, synes rett og slett det hele var veldig spennende. Jeg var vel ikke den eneste jenta som syntes det?:) Mammaen min var litt hobby fotograf så hun startet tidlig og fotografere meg, og jeg fant raskt ut at dette var noe jeg synes var spennende og gøy. På barneskolen var jeg ekstremt liten og tynn , men ettersom årene gikk kom centimeterne snikende, jeg begynte og legge på meg og startet tidlig og trene. Plutselig var jeg blitt mye mer atletisk bygd og selvtilliten begynte og komme. Jeg fortalte ingen det, ikke engang de hjemme, da jeg sendte avgårde bilder til Face modellbyrå i Fredrikstad. Jeg trodde vel egentlig ikke jeg skulle høre så mye, så ble utrolig glad da jeg fikk svar. De ville jeg skulle komme på ett møte. Men jeg var jo ikke mer enn 15 år så mamma måtte være med. Mamma synes også dette var veldig spennende og ble med :) Dette skulle bli begynnelsen på noe veldig spennende. For ikke lenge etter måtte mamma følge med meg til Malta, her skulle jeg bli fotografert med flere andre jenter. Jeg har desverre ingen bilder fra dette da det var før jeg fikk digital kamera. Det ble en veldig spennende tur der jeg fikk prøvd meg masse og dette ga selvfølgelig mersmak. Så i ettertid gjorde jeg endel visninger, var endel i lokalavisen osv. Men det var i 2003 det virkelig begynte, da tok jeg kontakt med Norwegian models/miss norway teamet. Jeg fikk komme inn og ta litt bilder, ble raskt kjent med Geir Killingland som drev byrået, og året etter var jeg med i Miss Norway finalen. Nå hadde jeg fått ett bein innafor og gud så mye gøy jeg har hatt det. Bildet ovenfor er fra ett show vi hadde i Oslo, der vi alle hadde på oss latino kjoler. I miss norway finalen endte jeg på 4.plass, noe som resulterte i at jeg fikk reise til Tyrkia og representere Norge i Moss Peace of the world. Jeg var Norges fredsdue som Geir så fint sa det..;) jaja... ;) Norwegian Models hadde virkelig mye og gjøre året 2004 og vi reiste i Norge på kryss og tvers, jeg fikk besøke omtrent alle Norges byer og ble kjent med så utrolig masse mennesker.Året etter, i 2005, skulle jeg få reise til Fillipinene og representere Norge i Miss Earth! Dette er veldig stort da Miss Earth er den største konkurransen i verden etter miss world og miss universe så dette syntes jeg var veeelidg stas. I den forbindelse måtte jeg jo ha endel sponsorer så Geir og jeg dro på sponsor møte. Trodde jo jeg da... Men min kjære sjef hadde annet i tankene... Han satt meg opp på noe lureri han vettu... så vips så ble jeg lurt på tv..under Kjetil&Kjartan show.. Fått høre mye om det i ettertid..


 Her er jeg under Miss Earth finalen i Fillipinene, i den filipinske nasjonaldrakten:) Hele oppholdet var en utrolig opplevelse, Vi var 105 jenter fra like mange land. 30 dager med svææært lite søvn og opplegg fra morgen til kveld! Men for en opplevelse, jeg har fortsatt kontakt med flere av jentene og dette er jo 5 år siden!her var det forresten ett bilde fra 2004 i Tyrkia :)Det gikk i veldig mye show på kjøpesenter og utesteder i forbindelse med Miss Norway. Ofte var vi på turnè fra onsdag til søndag, kjørte på kryss og tvers og hadde del finaler i miss norway. Dette var jo før glamourmodellene begynte, så det var jo rene oppstandelsen når vi hadde show, gutta holdt jo på og dåne når de fikk se jenter i bikini. Disse showene holdt jeg på med i mange år.Her er vi i Fredrikstad :)Det har vært alt i fra brudevisninger...til københavn fashion week, der vi gikk 16 visninger på 2 dager...!!i 2007 fikk jeg igjen sjansen i miss norway, i den forbindelse var jeg og tidligere Miss Norway vinner, Jeanette Ersdal på p4 i en hel time :) På kvelden skulle vi gå ett show i Lillehammer :)I miss Norway finalen fikk jeg 2.plass, noe som resulterte i at jeg fikk reise til Malta, i World bikini models International. Her fikk jeg også 2.plass, blandt de 55 jentene som var med så det var virkelig kjempe gøy. Hjemme ble jeg møtt av sarpsborg arbeiderblad som skrev om meg og også kom jeg på trykk i vg og dagbladet for dette :) moro!i 2009 kom jeg på trykk i FHM, virkelig kjempe gøy :)

Det er så mye jeg kunne postet bilder om, jeg har virkelig opplevd såå mye gøy! Jeg anbefaler alle jenter som sitter med en liten drøm om og følge drømmene sine, det er så verdt det :)

8 kommentarer

Jorunn Marie

27.sep.2010 kl.09:45

Misunner deg stort!

27.sep.2010 kl.10:02

Så gøy :)

Julianne V.

27.sep.2010 kl.10:23

Du er så utrolig pen Vibeke!!:)<3

Må si jeg misunner deg en del!Lykke til videre og fortsett med å følge drømmen :D

Thore D.

27.sep.2010 kl.11:44

Skjønner jo godt at du har fått opplevd så mye da, fordi ser utrolig bra ut, vennen :)

Martine

27.sep.2010 kl.12:00

Kjempe fine bilder og header :)

kommentere tilbake ?

acb

27.sep.2010 kl.12:17

Gøy at du fulgte drømmen din :D

Samme gjør jeg, men min drøm er ikke helt i den sjangeren da ;) Hehe

Du er iallfall utrolig flott! :)

Miss0 - svensk tjej i Oslo

27.sep.2010 kl.16:21

Bara att följa drömmarna, man lever bara en gång! En annan ska försöka komma i form nu så man kanske kan få vara med på nå byrå.. om man nu duger då..

Btw, jag misstänker att du har opererat brösten och är nu nyfiken på vart du gjorde det nånstans? Har jag opererat mig 2 gånger men är missnöjd plus att jag är riktigt trött på mina stora boobs och vill operera till mindre. Nån klinikk att rekomendera?

Miss0 - svensk tjej i Oslo

29.sep.2010 kl.16:19

Tack för svar :) Jag opererade mina första gången när jag var 18 år dvs 8 år sen och det är på tiden att göra dem mindre. inte så kul att ha så stora längre :S

Hoppas du får en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits