Jeg bare elsker slike dager!!!Jeg våknet av meg selv, var sikker på klokken var 07, siden jeg la meg kl 22 i går, drar til meg mobilen halvveis i søvne, den er 9.45! Veldig fornøyd med det, siden jeg skulle bruke denne fri dagen til og samle krefter! Jeg går jo mot en ny og spennende tid, men samtidig en tid som kommer til og kreve så mye av meg, jeg vil være fullstappet med energi!!

Så jeg hoppet i pysjamasen, satt på kaffen, og bare soste bort tiden :) Jeg elsker slike dager! Klokken var plutselig 13.30 så jeg dro og tok litt solarium, gikk i butikken, handlet egg og brød og lagde verdens deiligste frokost :) På med trenings tøyet :) Jeg fikk unna verdens beste økt, bein, før jeg gikk en laaang tur på 45 min :) Hjem og spise middag, kjøttkaker fra i går :)

 Nå har jeg igjen ligget rett ut forann tv`n, såå lagt pomfrites med bearnaise :) My favourite :) Nå skal jeg hjem til ekstra familien min, de har vært i københavn noen dager og jeg har savnet de! Elsker denne dagen, skulle vært flere sånne, men hverdagen kaller, og jeg tror jeg hadde blitt lei av og gått hjemme hver dag. Snart åpner butikken, Gina Tricot Sarpsborg, jeg liker hvordan det klynger :) Gitteret ruller opp torsdag 28 oktober. Først litt opplæring, på mandag skal jeg til SKI storsenter, butikksjef opplæring, kan nesten ikke vente ...:) jeg skal suge til meg alt jeg blir lært og bli en god sjef for jentene mine! <3

3 kommentarer

Pernille

29.sep.2010 kl.20:39

ååh, det hørtes deilig ut! :) Jeg gleder meg utrolig mye selv.. Tror nok du kommer til og være en fantastisk bra sjef.. I cant wait :)

sandraenger

01.okt.2010 kl.15:19

Så pen du er:) Ha en fin dag videre.. Klem Sandra <3

18.okt.2010 kl.10:04

Brune øyne så full av liv og for et herlig smil. I'm crazy for you girl, losing my mind..

Skriv en ny kommentar

hits