Birthday girl....<3En gang i året... I går var dagen! Jeg er som ett lite barn den dagen, elsker å våkne og vite at i dag er det min dag :) Alle er snille mot deg og ønsker deg vel...:) i går fikk jeg nok nærmere 600 meldinger på facebook, en drøss sms og en haug koselige hilsener av kjente i butikken osv... jentene på jobben var bare så søte og hadde kjøpt kake. Nydelige jenter. Jeg hadde så lyst på kake, såå ivrig, så bildet ble tatt etter første kake stykke var tatt. hehe..Nydelige ekstra mammaen min hadde kjøpt verdens beste marsipan kake. Med friske bær. Den var sååå god:)!!Vi var 13 stk tilsammen i lille stua mi. Hele familien samlet. Det var så hyggelig. Jeg fikk sååå mye fint. Penger av broern min og tantebarna, penger av mormor, gavekort av søskenbarnet mitt og tante, øredobber fra dyrbeg&Kern fra Martin, spray fra sexyhair, puter og duker av Henriette, 2 poar sengesett, kjøkkenting, håndklær og tannkrem og såpesett til badet fra en norsk designer av ekstramammaen min og Gunnar :) Så nå er det fint her :)!! Tusen hjertelig takk for alle gaver...:)


 

Her er det flotte tannbørste og såpesettet jeg fikk. Det var jeg med å plukke ut, er det ikke nydelig? Det passer perfekt på det svarte badet mitt!!
Her ser dere to av putene. Pynter jo opp veldig :) Fikk tre sånne puter:)Her ser dere den tredje puta og dukene. Synes det ble veldig fint :)

Nå skal jeg på jobb. Storbyen åpner klokken 07.00 i dag, masse times tilbud mellom 7-9:) Jeg er trøtt, men våkner vel til...;) Ha en flott dag :)

7 kommentarer

Så heldig du er =) Gratulerer med overstått!

Julianne Victoria

11.nov.2010 kl.07:24

Gratulerer med dagen i går da!<3

hestiaverden

11.nov.2010 kl.08:02

Masse gratulasjoner på dagen i går. Ser ut til at du hadde en smashing dag, og det fortjener du, vennen :o)

-klem-

Pinkangel

11.nov.2010 kl.08:58

Gratulerer med overstått dag. Klem fra Pinkangel.

Malin <3

11.nov.2010 kl.10:48

Gratulerer med dagen som var i går :)

ALEXXIS

16.nov.2010 kl.01:57

herlige kaker og masse fine gaver..gratulerer så masse med overstått søta:))

Look Good For Less

22.nov.2010 kl.18:52

Gratulerer med dagen som var! Lene Bjerre er forøvrig dansk. :-)

Skriv en ny kommentar

hits