Ett aldri så lite comeback!!Nå var det veeeldig lenge siden, I know!! Jeg har for å være ærlig ikke hatt helt ork til blogging på en stund nå! Jeg tror alle bloggere føler det sånn en gang i blandt. Tiden min har stort sett gått til den nyåpnede butikken! Det har forresten gått veldig br og jeg synes butikken er super fresh! Du burde stikke innom ;)

Mye har skjedd, men den mest positive tingen over alt er vel at jeg har fått meg kjæreste, en helt fantastisk gutt som behandler meg veldig bra :) Så livet smiler virkelig om dagen :) Bildet fra paradis over er forresten dit vi skal på vår første ferie tur :) Det er Cancun i Mexico! Ser virkelig helt herlig ut! Vi reiser 26.mai! Det er faktisk på 4 års dagen da mamma døde, det skal bli godt å tenk på noe annet den dagen. Eneste er at jeg skulle vært å pyntet graven, men jeg får helgardere meg og sørge for noen andre gjør det.Her er jeg med kjekkasen, er han ikke søt :)? Spørs hva han sier nå som jeg legger ut bilder av han, men men...;)

Treningen går fortsatt ba ,men jeg må innrømme det har blitt litt mindre tid til det etter butikken åpnet, det tar faktisk litt mer tid enn man tenker seg. Men jeg er fortsatt motivert og skal på trening i dag, tross søndag egentlig nesten alltid er trenings fri. Men denne uka har jeg ikke fått trent mer enn to ganger, så de 3 trengs :)

Jeg har sikkert masse å fortelle dere, men jeg får ta det litt etter litt :) Ha en strålende søndag alle sammen :)

Love xoxo....;)

10 kommentarer

TinySuperstar - Be me!

23.jan.2011 kl.10:12

grattis, og velkommen tilbake! :D

Pinkangel

23.jan.2011 kl.10:27

Så kjekt å ha deg tilbake:) Dere var et flott par. Jeg har vært i Cancun gled deg det er et paradis. Råder deg til å ta en tur til Puerdel Carmen også der for du mer Mexico for Cancun er veldig amerikanisert. Du kan ta buss dit. Og en tur til pyramidene.

Kos dere.

vibekehansen

23.jan.2011 kl.10:39

Pinkangel: Tusen takk kjære deg :) Alt bra med deg? skal tameg en tur å lese bloggen din :) Åh, så gøy at du har vært der:) gleder meg helt sykt :) skal sjekke ut det du skrev, blir gøy :) stor klem

vibekehansen

23.jan.2011 kl.10:39

TinySuperstar: tusen takk kjære deg :)

annikennordahl

23.jan.2011 kl.12:00

Gratulerer med kjæreste :D
Gratulerer med ny type! :-)

JB

24.jan.2011 kl.18:17

Så gøy at du er tilbake... Liker å lese bloggen din! Gratulerer med kjæreste...

Emilie

24.jan.2011 kl.22:22

Tror nok du må være den peneste som jobber på gina tricot i hele Norge!

by Adina

25.jan.2011 kl.00:34

Jeg har ett tilbud du ikke kan motstå på bloggen min.

Hint: kjendiser bruker det og det er bra for oss nordmenn!

skjekk ut http://byadinajb.blogg.no/1295910019_ok_jeg_skal_gi_dere_e.html

Martine

31.jan.2011 kl.14:36

fin blogg !!!!

Skriv en ny kommentar

hits