mai 2008

nå er jeg klar for Michael R sitt lingerie party på tiger i fredrikstad:)

dette bildet ble tatt etter en shoot i fjor :)

God morgen alle sammen:)

Nå skal jeg straks på jobb på esso igjen, er ikke så ofte lenger det nå etter jeg begynte på gina tricot. i kveld skal jeg på grill fest med esso gjengen og senere på michael r sitt lingerie party ...

nå er det sommer dere;)

jeg skal ta turen på trening nå, er ikke lenge igjen til bikini sesongen nå så :) ha en super dag alle sammen:)

17 mai:)

på lørdag var malin og jeg ute en tur. jeg trengtwe noe annet og tenke på!

en god venn gjorde denne dagen ekstra spesiell, en stor takk til deg, du vet selv hvem du er:)koste meg masse denne dagen tross det triste!malin du er så god og ha, takk for at du er den du er:)

jeg har ikke hatt pc på flere uker, men endelig fått det igjen nå, så nå blogger jeg igjen;)

på lørdag var det ett år siden mamma døde. da var sharon og jeg på graven og ordnet litt. utrolig hvordan savnet kommer opp ved sånne dager. men det var godt og få vært der også.savner deg veldig m...

huff daten min har kræsja....:/

men jeg over og komme sterkere tilbake snart;) skal kjøpe ny dato straks, så fort et kommer litt penger inn:) stor klem til alle sammen :)

sove godt alle sammen :)

i morgen kl 10.00 er åpningen av gina tricot på mosseporten, jeg gleder meg veldig, vi har stått på veldig de siste to ukene, så blir gøy og endelig få åpnet i morgen:)

jenta mi er gravid!!!!!!!5mnd på vei, jeg er helt sjokkert!!

jenta mi var på valig GU sjekk i dag og fikk vite hun er 5 mnd på vei, vi ble skikkelig sjokka begge to, men nå må vi bare gjøre det beste ut av det:) vi gleder oss veldig :) høres ut som vi venter...

Ett av bildene som er sendt til slick magazine:)

nok en koselig dag på jobb :)

Her er to av de jeg skal jobbe med, Fiona og Henriette, super koselige jenter som jeg gleder meg til og bli bedre kjent med :) i dag har vi holdt på med smykkene og jeansen :)

jenter kan være fæle... så det hjelper og lese litt sånn som dette :)

så var det på`n igjen...esso i dag fra 8-4!

siste vakt på 14 dager, skal jobbe på gina tricot nå. så neste vakten min på esso er 17 mai!ha en fin dag alle sammen :)

familiedag i dag ;)

skal være samme gullungene mine i kveld :)

ha en flott lørdagskveld :)

natta, natta alle godtfolk :)

jeg legger meg etter 14 timers arbeids dag...sove 7 timer før jeg skal opp på jobb igjen :)

god natt alle sammen :)

Nå legger jeg meg etter en sinnsyk dag på esso, herregud som folk hamstrer mat bare for en dag liksom, helt sykt, så jeg har stressa som en annen idiot i kveld ,hehe.. men nå er det natte for denne...

ble ikke fri i dag allikevel, krise på esso`n...

wiii, jeg har fri :) er ikke ofte jeg kan si det, så det skal bli deilig :)

fått nakkesleng av en eller annen grunn da så har litt vondt..men håper det går over snart:)ha en fin dag alle sammen :)
vibekehansen

vibekehansen

25, Sarpsborg

Jeg er en 24 år gammel jente fra Sarpsborg, jobber for tiden fullt på Gina Tricot og som deltid på 2 forskjellige esso stasjoner... Trening er en stor del av meg, får jeg til 4-5 dager i uken er jeg fornøyd:) Ellers jobber jeg som modell ved siden av alt dette, travel jente kan du si:)

Kategorier

Arkiv

hits